tag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post49365338197144549..comments2024-01-03T06:39:04.414-08:00Comments on MUTFAK KİMYASI: EKŞİ MAYA İLE YOĞRULMAYAN EKMEKmutfakkimyasıhttp://www.blogger.com/profile/09162450873291133742noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-18205732121474319832016-02-04T02:29:22.026-08:002016-02-04T02:29:22.026-08:00Yorumlarını silmek zorunda kaldığım için özür dile...Yorumlarını silmek zorunda kaldığım için özür dilerim ama prensip olarak link içeren yorumları silmek durumundayım. Sitene göz gezdireceğim. Doğal gıdanın peşinde olmak çok güzel. Yorumlarında sitenin adresini link olarak değil de normal yazı şekilde yazabilirsen yayınlarım. Sevgilermutfakkimyasıhttps://www.blogger.com/profile/09162450873291133742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-3739765293293342952016-02-01T23:36:08.493-08:002016-02-01T23:36:08.493-08:00Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.Fulya Süzenhttps://www.blogger.com/profile/08736744122274344190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-4460184978740389132015-02-12T12:46:51.325-08:002015-02-12T12:46:51.325-08:00Evet aynen dediğiniz gibi gerçek ekmeğin tadını al...Evet aynen dediğiniz gibi gerçek ekmeğin tadını alanlar, diğerlerindeki suni tadı hemen fark ediyor. Maalesef piyasada trabzon ekmeği, köy ekmeği adı altında satılanlarda bile katkı maddesi olabiliyor. Doğalını yapanların sayısı çok az. En iyisi evde hazırlamak. mutfakkimyasıhttps://www.blogger.com/profile/09162450873291133742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-54470062792655808762015-02-12T00:50:35.525-08:002015-02-12T00:50:35.525-08:00Tekrar Selam,
Bu tarifi dün tekrar uyguladım. Tam ...Tekrar Selam,<br />Bu tarifi dün tekrar uyguladım. Tam buğday unu koydum yine. Tek farkı Nohut mayası kullanmam ve mayanın ekşi tat katmadığını bilmemden dolayı mayanın miktarını arttırıp 60-70 gr civarı kullanmam oldu. Tadı çok farklıydı. Marketten aldığım tam buğday ekmeğinden çok daha leziz ama çok daha güzel bir tadı var. Un, maya her şey doğal olunca hakikaten tadı çok güzel oldu. Evdekiler çok beğendi. Bir arkadaşım çok güzel, bu ekmekse biz ne yiyoruz ki dedi. :) <br />Bugünde eve gidip tarifinizdeki gibi ekşili mayayla yoğurduğum ekmeği fırına vereceğim. <br /> suhubahttps://www.blogger.com/profile/11896395308910968886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-35465009061595956542015-02-03T08:17:40.832-08:002015-02-03T08:17:40.832-08:00Güzel netice almanıza sevindim. Afiyet olsun. Güzel netice almanıza sevindim. Afiyet olsun. mutfakkimyasıhttps://www.blogger.com/profile/09162450873291133742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-17075792276555766192015-02-02T08:16:01.314-08:002015-02-02T08:16:01.314-08:00Hem bundan hemde cafe bernardo tarifinden aynı and...Hem bundan hemde cafe bernardo tarifinden aynı anda yaptım. 2 side çok güzel. Cafe fernardo ekmeği zahmete değiyor ama dediğin gibi pratiklikte çok önemli ve bu nedenle ekmek tarifin ençok kullanacağım tariflerden olacak. Bu jesin. Cevizlisi domateslisi zeytinlisi bol bol yapılacak :)<br />Ve oğlumda aradaı bugün anne ekmek çok güzel, ekmek işi artık sende dedi :) suhubahttps://www.blogger.com/profile/11896395308910968886noreply@blogger.com