tag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post7977428222807334565..comments2024-01-03T06:39:04.414-08:00Comments on MUTFAK KİMYASI: ISPANAKLI ÇÖREKmutfakkimyasıhttp://www.blogger.com/profile/09162450873291133742noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-40061658606217295992020-11-15T06:21:37.696-08:002020-11-15T06:21:37.696-08:00Kusura bakmayın aylardır siteme giremedim yeni gör...Kusura bakmayın aylardır siteme giremedim yeni gördüm mesajınızı. Bizim fırınımız davul değil. Klasik büyük boy ocaklı fırınlardan. Bu çöreği uzun yıllardır yapıyoruz ve bu arada 3 fırın değiştirdik hiç birinde bir problem yaşamadım. Fan kullanmayın, daha çok kurutur. Dereceyi artırıp deneyebilirsiniz. Kullandığınız unun markasını değiştirip deneme yapabilirsiniz, bir de fırından çıkınca bol tereyağ sürmeyi ihmal etmeyin o da yumuşamasına katkı sağlıyor. Şimdilik aklıma gelen öneriler bunlar. Bu çöreğin ortası yumuşak, uç kısımları hafif gevrek oluyor ve o uç kısımlar benim favorim. Kolay gelsinmutfakkimyasıhttps://www.blogger.com/profile/09162450873291133742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-61019351115603979912020-09-21T11:04:11.652-07:002020-09-21T11:04:11.652-07:00Mini fırında yapıyorum kuru oluyor. Fanlıda da den...Mini fırında yapıyorum kuru oluyor. Fanlıda da denedim fansizda da denedim ama hep kuru oldu. Sebebini anlayamadım. Davul fırın mı alsam acaba diye düşünüyorum. Bi öneriniz var mı. sizin ki davul fırın mı. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7984159684513154096.post-67699993747480755262020-09-21T11:03:31.760-07:002020-09-21T11:03:31.760-07:00Mini fırında yapıyorum kuru oluyor. Fanlıda da den...Mini fırında yapıyorum kuru oluyor. Fanlıda da denedim fansizda da denedim ama hep kuru oldu. Sebebini anlayamadım. Davul fırın mı alsam acaba diye düşünüyorum. Bi öneriniz var mı. sizin ki davul fırın mı. Anonymousnoreply@blogger.com