Şekerlemeyi yaptıktan sonrası ise daha kolay.
MALZEMELER
* Portakal şekerlemesi
* Bitter çikolata
HAZIRLANIŞI
* Bitter çikolata benmari usulü eritilir.
* Şekerlemelerin yarısı çikolataya bulanır ve yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye koyup donmasını beklenir.
* Çikolatanın çabuk donması istenirse buzdolabında bekletilir.
* Resimdeki kadar şekerlemeye 40 gr. bitter çikolata bol bol yetiyor artıyor bile.
* Bu tatlı anında tükenme özelliğine sahip, bir varmış bir yokmuş oluyor :)
merhaba :))takipteyim artık haberin olsun:))bu arada onlarca blog un yani yemek blog unun içinde farklı bir kulvar açtığını düşündüm daha tanıtımını okur okumaz...portakalla çikolatayı hele de bitteri çok yakıştırıyorum,ellerine sağlık:))
YanıtlaSilMerhaba hoş geldiniz. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Sil